Uputstvo za upotrebu

Preuzmite program za izradu fotografija  

Program za izradu fotografija je jednostavan za rukovanje i ne zahteva poznavanje rada vezano za obradu fotografija. Ovaj savremeni program vam omogućava da pošaljete neograničene količine digitalnih fotografija na izradu. Na stranici Preuzmite program možete besplatno preuzeti program za izradu fotografija. Klikom na opciju "Save” dobijate mogućnost da sačuvate program na svom računaru, a zatim da pokrenete instalaciju programa. Instalacija programa je standardne procedure.

1

Po pokretanju i instaliranju programa, pruža vam se mogućnost, da sa leve strane prozora izaberete da li želite da kreirate samo fotografije ili želite da krerate Photobook sa vašim fotografijama.

 

2

Izabraćete opciju da želite da kreirate Fotografije i klikom na prvu ikonu sa leve strane (fotoaparat) ponudiće vam se da izaberete folder sa fotografijama iz vašeg računara. Kada izaberete folder sa fotografijama, pojaviće vam se izabrane fotografije sa leve strane. Klikom miša dobijate mogućnost da za izabranu fotografiju odaberete veličinu, da je drugačije kadrirate, uklonite crvene oči, korigujete boje, ubacite datum, beli ram oko fotografije i dodelite različite efekte. Ponuđene opcije imate sa desne strane prozora.

 

3Po završenom radu na vašim fotografijama, imate mogućnost da pošaljete fotografije na izradu. Potrebno je da popunite formu sa vašim podacima, koja će se otvoriti klikom na dugme u meniju "Send". Prilikom sastavljanja forme program će automatski prikazati količinu fotografija i konačnu cenu. Kada primimo vašu porudžbinu, program će vas automatski obavestiti potvrdom u elektronskom obliku na vašu mejl adresu. Posle primljene poružbine, kontaktiraćemo vas mejlom ili telefonom kako bismo  se dalje dogovorili oko detalja.